Rosa Font Massot guanya el 39é Premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó

  • La poetessa catalana s’emporta el guardó per l’obra ‘Celobert’
    Rosa Font Massot ha sigut la guanyadora de la 39a edició dels Premis de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó (la Safor), un guardó que es va lliurar aquest dissabte a l’auditori municipal dins dels actes de la setmana cultural que ha organitzat el consistori al voltant del reconeixement literari.

    La poetessa catalana Rosa Font Massot (Sant Pere Pescador, l’Alt Emporadà, 1957) va guanyar el guardó que convoca l’Ajuntament de Beniarjó pel poemari Celobert. Cal recordar que el premi té una dotació de 3.500 euros i comporta la publicació de l’obra.

    La cerimònia de lliurament va tindre lloc aquest dissabte, 13 d’abril, a l’Auditori Municipal durant un acte que va comptar amb la presentació de l’escriptora Àngels Moreno i l’actuació del cantautor de Torrent (l’Horta Oest) Pau Alabajos.

    La setmana cultural conclourà amb l’estrena d’un nou espectacle del Grup Melodemodomies el 14 d’abril, a les 19.30 hores, a l’Auditori Municipal. El conjunt liderat pel rapsoda Tomàs Llopis i el compositor i guitarrista Miquel Pérez Perelló presenta a Beniarjó Cants d’amor i de mort d’Ausiàs March, un espectacle poeticomusical basat en la poesia del cavaller valencià i que suma la projecció de dibuixos de l’artista Joan Castejón.

    Rosa Font Massot ha guanyat diferents guardons tant en poesia com en narrativa. Així, la poetessa va endur-se el Vila de Martorell per Aigua llunyana, el premi Festa d’Elx per La llum primera, el Rosa Leveroni per Des de l’arrel i el Carles Riba per Un lloc a l’ombra. Pel que fa a novel·la, l’escriptora ha guanyat el Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga per La dona sense ulls.

    Font: Diari La Veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *