Carla Fajardo Martín guanya el 44é premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March amb el seu poemari “Abastir-nos del desglaç de les boques dels amants”.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Beniarjo_1_438742614_738822845089333_4806100135615613751_n-660x1024.jpg

Nascuda a Barcelona l’any 1989, ha publicat altres poemaris com “Forats” (Fonoll, 2017), guardonat amb el premi Alella a Maria Oleart, i “Limítrofes” (Viena, 2019), premi Martí Dot.
El llibre premiat és un treball per desmitificar l’amor i veure’l des de l’amplitud i la multiplicitat.

Amb aquesta obra, Carla Fajardo Martín, i vol despullar d’eufemismes l’amor i les relacions sexoafectives abordant conceptes com l’existencialisme i el posthumanisme, la maternitat, la sexualitat, la biodiversitat i les no monogàmies.

L’alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, va ser l’encarregada de lliurar el guardó, al mateix temps que va assenyalar que “Beniarjó és un municipi orgullós del llegat que ens va deixar Ausiàs March. Per això, que any rere any ens convertim en punt d’encontre d’escriptors i escriptores de reconegut prestigi, i que molts de vosaltres torneu a visitar-nos quan s’acosta la data de lliurament del premi, és un motiu més per a mantenir viu aquest certamen literari”.

També la regidora de Cultura, Concha Germán, va aprofitar la seuaintervenció per a recordar el jurat de la primera edició d’aquest guardó literari i la seua decidida aposta per aquest premi.

https://www.beniarjo.es/ca/noticia/carla-fajardo-martin-guanya-44e-premi-poesia-senyoriu-dausias-march-seu-poemari-abastir-nos-del-desglac-boques-dels-amants

Pau Rodríguez, de Tavernes, guanya el Senyoriu d’Ausiàs March amb «Cassette»

És el tercer llibre de l’autor, nascut a Madrid i ara resident a Cullera. El lliurament es va celebrar dissabte passat a l’auditori de Beniarjó

Sergi Sapena. Levante-EMV. Safor

Pau Rodríguez, que com a autor de poemes signa com «Pau i au», ha estat el guanyador de la 42 edició del premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March, que cada any convoca l’Ajuntament de Beniarjó. Rodríguez, nascut a Madrid ara fa 43 anys però que de ben menut es va traslladar amb la família a Tavernes de la Valldigna i que ara viu a Cullera, va presentar el poetmari titulat Cassette. Continua llegint «Pau Rodríguez, de Tavernes, guanya el Senyoriu d’Ausiàs March amb «Cassette»»