Encetem les “preguntes creuades” amb Ricard Garcia (guanyador el 2007)

En la primera píndola, sabrem què ens diu Ricard Garcia (guanyador, amb De secreta vida, l’any 2007).

Al llarg de 37 edicions, la gent de Beniarjó i la Safor i les persones guardonades ha conviscut entorn al premi. Però què en pensen uns i altres? Encetem unes píndoles en vídeo titulades “Preguntes creuades”.

Les escriptores i escriptors guanyadors s’han gravat opinant del Premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March; què coneixen de Beniarjó i què recorden de la cerimònia de lliurament del premi els escriptors? I què ha suposat en la seua carrera d’escriptor guanyar el Senyoriu d’Ausiàs March?

També, hem eixit al carrer per parlar-ne amb el veïnat de Beniarjó. Què és per al veïnat el Premi Senyoriu d’Ausiàs March? Quina imatge creu que dóna el premi a Beniarjó portes enfora?

El resultat, un vídeo simpàtic amb un protagonisme compartit; i la voluntat de projectar l’estima pel guardó i la literatura. Els vídeos els podreu anar veient cada setmana. En la primera píndola, sabrem què ens diu Ricard Garcia (guanyador amb De secreta vida l’any 2007).

Gràcies per participar-hi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *