Continuem les “preguntes creuades” amb Begonya Pozo (guanyadora el 2010)

En esta segona píndola, sabrem què ens diu Begonya Pozo (guanyadora amb Poemes a la intempèrie l’any 2010).

Al llarg de 37 edicions, la gent de Beniarjó i la Safor i les persones guardonades ha conviscut entorn al premi. Però què en pensen uns i altres? Encetem unes píndoles en vídeo titulades “Preguntes creuades”.

Les escriptores i escriptors guanyadors s’han gravat opinant del Premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March; què coneixen de Beniarjó i què recorden de la cerimònia de lliurament del premi els escriptors? I què ha suposat en la seua carrera d’escriptor guanyar el Senyoriu d’Ausiàs March? En esta ocasió, haureu de pujar un poc els altaveus, el vídeo de Begonya té soroll de fons, però resulta molt interessant i proper.

També, hem eixit al carrer per parlar-ne amb el veïnat de Beniarjó. Què és per al veïnat el Premi Senyoriu d’Ausiàs March? Quina imatge creu que dóna el premi a Beniarjó portes enfora?

El resultat, un vídeo simpàtic amb un protagonisme compartit; i la voluntat de projectar l’estima pel guardó i la literatura. Els vídeos els podreu anar veient cada setmana. En esta segona píndola, sabrem què ens diu Begonya Pozo (guanyadora amb Poemes a la intempèrie l’any 2010).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *