Beniarjó es reivindica com a senyoriu de poetes i homenatja Marc Granell

  • Organitza una taula redona per reivindicar el paper del Premi Senyoriu d’Ausiàs March entre els escriptors i una exposició sobre l’obra de Pasqual Boqueta.

Divendres, 2 de febrer, la Sala d’Exposicions de Beniarjó (Plaça 3 d’Abril, 1) acollirà l’exposició d’art “Pasqual Boqueta”. La inauguració tindrà lloc a les 20h i la mostra es podrà visitar del 2 al 18 de febrer de 2018, en horari de visites de dilluns a dissabte, de 18h a 20.30h, i diumenge, de 12h a 14h.

Dissabte, 3 de febrer, serà el torn de l’espectacle “Marc Granell, de mà en mà”. Amb l’actuació de Borja Penalba i Francesc Anyó, i la presència del poeta. Tindrà lloc a l’Auditori Municipal, a les 19h.

Amb un format similar a “Estellés, de mà en mà” aquest viatge, de la mà de Marc Granell, es mostra la mirada del poeta, tendrament humana i poesia contundent. De vegades crua, de vegades irònica, de vegades delicada, de vegades… L’obra de Marc Granell té la llum de l’amor, de la joia de viure, del gaudi de l’amistat i de l’estima. I, des de l’estima i el respecte, la seua poesia també té les foscors més tenebroses de les pitjors injustícies i misèries humanes. Es tracta de compartir a Marc Granell, la dignitat i la bellesa de la seua obra. Cantant, parlant, rient, plorant: vivint. I sense girar ni els ulls ni la mirada a res ni a ningú. Perquè només així un altre món es fa possible.

I diumenge, 4 de febrer, se celebrarà la taula redona “Poetes al Senyoriu d’Ausiàs March. El premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó, en la trajectòria dels nostres escriptors i escriptores”. La taula redona comptarà amb la participació de Teresa Pascual, Vicent Berenguer, Josep Lluís Roig i Carles Miret. Serà a la Sala d’Exposicions de Beniarjó (Plaça 3 d’Abril, 1) i l’acte començarà a les 12h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *