Boqueta exposa en Beniarjó la seua nova obra pictòrica

L’artista de Carcaixent elabora una mostra que critica l’ús i l’abús dels avanços tecnològics

L’artista de Carcaixent Pasqual Boqueta va inaugurar este cap de setmana a Beniarjó la seua exposició «Quan els papallones eren innocents». La mostra presenta una sèrie d’obres en les quals subjau una crítica a l’abús de la tecnologia. Esta exposició s’engloba dins dels actes que la ciutat de Beniarjó realitza durant els Premis de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March, en els quals, enguany es fa una dedicatòria especial a l’escriptor Marc Granell. L’exposició està dedicada al dissenyador i amic del pintor Vicent Vidal Miñana, que va morir recentment i que era veí de la localitat de Beniarjó.

La mostra es pot visitar en la sala municipal d’exposicions de l’Ajuntament de Beniarjó, en horari de matí i vesprada, fins al pròxim dia 18. La nova obra pictòrica de Boqueta, segons explica, «enllaça amb la temàtica que en estos moments tant em preocupa i que valora la importància de l’ésser humà dins de l’eixam tecnològic en el qual està immers; es posa sobre la taula el problema d’on estan els límits de la intimitat».

Apareixen reflectits drons virtuals, insectes miniaturitzats, fronteres que bloquegen el trànsit de milers de persones que abandonen els seus països o rescats humanitaris. Amb tot, Boqueta insistix que no és una crítica als avanços tecnològics, sinó a l’ús i abús que es fa d’ells. «Amb grans traços geomètrics, quasi abstractes, però carregats de simbolisme presente una obra i una galeria de personatges que conformen una intenció de posar per davant de tot a l’ésser humà».

(Notícia de Levante-EMV)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *