Christelle Enguix i Marina Culubret presenten a Beniarjó «Blat encès»

Blat encès és un espectacle poeticomusical basat en el llibre de poemes Tot el blat, de Christelle Enguix, publicat el 2016 per Godall Edicions. Tindrà lloc dissabte 7 d’abril, a les 19h, a l’auditori municipal.

A partir del poemari Tot el blat, la música de la guitarrista i compositora Marina Culubret es fon amb els versos i la veu de la poeta Christelle Enguix.
Peça a peça, Christelle Enguix i Marina Culubret hi desgranen una història d’amor en què el desig és ‘un cocodril ocult sota les aigües nilòtiques de l’ànima’, la boca que inesperadament emergeix i ens queixala la vida.
Blat encès és el sotrac tectònic que ens trasllada a una nova geografia i ens empeny a embarcar-nos en el periple vital de la maternitat.

CHRISTELLE ENGUIX (Textos i veu)

És autora dels poemaris L’arbre roig (Premi Ciutat de Benicarló, 2006), El cor del minotaure (Premi Senyoriu d’Ausiàs March, 2008), Arribada (2014) i Tot el blat (2016). Ha estat inclosa en diverses antologies i alguns dels seus poemes estan traduïts al romanès, al portuguès i al castellà.

Ha recitat a diversos festivals de poesia, com ara Veus Paral•leles (2011), Festa de la Poesia a Sitges (2013), Domini màgic de Poesia (2016), i ha dirigit i participat a diversos espectacles poeticomusicals; l’últim, el Recital Homenatge a Estellés (Poesia i +, 2016). És una de les fundadores del grup d’escriptors Saforíssims. Des de l’any 2013 viu a Arenys de Mar.

MARINA CULUBRET (Música i veu)

Va estudiar al Conservatori de Girona amb el mestre Joan Carles Martínez i finalitzà el Grau Superior al Conservatori del Liceu de Barcelona on obtingué el títol Superior de Guitarra. Paral·lelament es diplomà en Magisteri Musical a la UAB.

Ha format part de la Jove Camerata Catalana de Guitarres, del quartet de guitarres Fil Harmònic, del grup de música andina Napay Amuyky, del duet Vent Acordat (flauta i guitarra) i actualment és integrant de la formació artística Dowland Ensemble. També ha musicat poemes de Laura Dalmau i de Sònia Moll.

Si vols, pots compartir el cartell de l’actuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *