L’escriptor mallorquí Jaume Mesquida guanya el 40é Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March

El 40é Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March ha recaigut en ‘Zona de desastre’, un poemari de Jaume Mesquida, escriptor mallorquí i fundador de l’editorial Salobre. El premi es va anunciar en una roda de premsa on va intervindre l’alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, la regidora de Cultura, Concha German, i dos representants del jurat, Joan Navarro i Teresa Pasqual.

L’acte de lliurament, després d’haver-lo ajornat per la pandèmia, estava previst per al dissabte, 19 de setembre, a l’auditori municipal, però finalment es va haver d’anul·lar davant la previsió de falta d’assistents. És la primera vegada que açò passa en 40 anys, un efecte més del coronavirus.

L’exposició de pintures de Pere Salinas “Mudant color é lo estat natural” s’exposarà l’any que ve. Joan Navarro va matisar que “Zona de desastre” no parla de la pandèmia, sinó “de les entranyes del jo, de les dificultats de la seua construcció, del diàleg interior, per tal que este jo no naufrague, el relat d’una resiliència existencial”.

Font: Saforguia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *