Carla Fajardo Martín guanya el 44é premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March amb el seu poemari “Abastir-nos del desglaç de les boques dels amants”.

Nascuda a Barcelona l’any 1989, ha publicat altres poemaris com “Forats” (Fonoll, 2017), guardonat amb el premi Alella a Maria Oleart, i “Limítrofes” (Viena, 2019), premi Martí Dot.
El llibre premiat és un treball per desmitificar l’amor i veure’l des de l’amplitud i la multiplicitat.

Amb aquesta obra, Carla Fajardo Martín, i vol despullar d’eufemismes l’amor i les relacions sexoafectives abordant conceptes com l’existencialisme i el posthumanisme, la maternitat, la sexualitat, la biodiversitat i les no monogàmies.

L’alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, va ser l’encarregada de lliurar el guardó, al mateix temps que va assenyalar que “Beniarjó és un municipi orgullós del llegat que ens va deixar Ausiàs March. Per això, que any rere any ens convertim en punt d’encontre d’escriptors i escriptores de reconegut prestigi, i que molts de vosaltres torneu a visitar-nos quan s’acosta la data de lliurament del premi, és un motiu més per a mantenir viu aquest certamen literari”.

També la regidora de Cultura, Concha Germán, va aprofitar la seuaintervenció per a recordar el jurat de la primera edició d’aquest guardó literari i la seua decidida aposta per aquest premi.

https://www.beniarjo.es/ca/noticia/carla-fajardo-martin-guanya-44e-premi-poesia-senyoriu-dausias-march-seu-poemari-abastir-nos-del-desglac-boques-dels-amants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *